DJMA sluit musicalseizoen groots af

30 juni 2017, 13:31 - Redactie
DJMA sluit musicalseizoen groots af

Met een Summerparty voor een uitverkochte zaal sloot de Dutch Junior Musical Academy een geslaagde theatermaand af. De maand juni werd begonnen met twee weekenden de musical Michiko, daarna de dansvoorstelling Behind the Wardrobe en tenslotte nog eenmaal dit seizoen alle leerlingen in het theater met de Summerparty-eindpresentatie.

Tijdens deze afsluiting werd tevens een cheque overhandigt aan stichting Zomerkind, waar de DJMA het hele seizoen voor heeft gespaard. Een mooi bedrag van €2100,- kon overhandigd worden.

DJMA verbindt zich ieder jaar aan een goed doel. "Wij kozen dit jaar voor Stichting Zomerkind omdat dit een lokaal goed doel is, en deze kinderen, net als de kinderen in onze lessen, erg vrolijk worden van muziek maken en zingen", aldus Petra Visser.

"Met een aantal van onze leerlingen hebben wij ook gezongen vóór en mét de kinderen van Zomerkind. Heel bijzonder en belangrijk om onze leerlingen dit te mogen laten ervaren", vult Lyzette Havinga aan. Het goede doel voor het nieuwe seizoen wordt na de zomervakantie bekend gemaakt.

Dat de optredens nu klaar zijn betekent géén vakantie voor DJMA, want de voorbereidingen voor de musicalkampen zijn al in volle gang. Voor kinderen t/m 11 jaar is het thema ‘It’s a small world’ en met de kinderen vanaf 12 jaar wordt in 5 dagen de musical Hairspray gemaakt.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda