Dit najaar nieuwe theaterbeleving Taste in Amsterdam

23 april 2021, 11:22 - Redactie
Dit najaar nieuwe theaterbeleving Taste in Amsterdam

Taste Productions heeft bekendgemaakt een 360° theater-experience van de zintuigen te creëren: Taste. Het Amsterdome, het vernieuwde Aviodome, wordt voor de productie omgetoverd tot innovatief theater. Taste wordt een voorstelling waarin niets is wat het lijkt... De première van Taste staat gepland op 9 oktober.

Taste vertelt de noodlottige geschiedenis van een driesterrenchef die zijn wereld ineen ziet storten. Het verhaal wordt verteld in een symbiose van smaak, audiovisuele impressies en onbegrijpelijke neurologica waarbij het publiek van de stoel gelicht wordt en zweeft tussen gevoel en ratio en vervolgens aan het einde verbijsterd naar buiten loopt en niets meer hetzelfde is...

Producent Guirec van Slingelandt: “Voor Taste hebben we onbegrensd durven denken. Wat voor een voorstelling kan je maken als alles mogelijk is? We willen ieder zintuig aan het werk zetten: horen en zien, wat voor de meesten onder ons normaal is bij een theatervoorstelling. Maar ook ruiken, proeven en voelen. Samen met partners Ola Mafaalani (regie), Michiel Stroink (script) en Jacob Jan Boerma hebben we creatives gezocht die alle zintuigen kunnen betoveren. Het resultaathiervan, een compleet nieuwe theaterbeleving, is vanaf oktober te zien in Taste Theater Amsterdome in Amsterdam.”

Naast bovengenoemde creatieve partners bestaat het team uit Joep Beving, Victor Mids & Oscar Verpoort, Mark Buxton, Karl Klomp met Roel & Berend Boorsma, Peter Zwart, Floriaan Ganzevoort en André Joosten. De cast wordt op een later moment bekend gemaakt. De bouw van het Taste Theater Amsterdome start 1 juli en zowel het theater als de show wordt ‘coronaproof’ ingericht.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda