Dit jaar nog wel het Amateur Musical Awards Gala

7 april 2020, 12:16 - Redactie
Dit jaar nog wel het Amateur Musical Awards Gala

Het bestuur van Stichting Amateur Musical Nederland (SAMN) heeft deze week met elkaar besproken het voornemen te hebben het Amateur Musical Awards Gala nog in 2020 te organiseren en niet te gaan uitstellen naar 2021. Uiteraard blijft dit afhankelijk van hoe de situatie zich de komende weken zal ontwikkelen.

Dit betekent dat alle aangemelde producties die niet in de officiële periode kunnen spelen en hun voorstellingen gaan inhalen in de periode tot en met september dit jaar, nog zullen worden beoordeelt door de jury. Voorstellingen die na september worden ingehaald, zullen worden meegenomen naar het volgende seizoen.

De definitieve datum van het gala zal worden aangekondigd, zodra er helder inzicht is op de situatie in de Nederlandse theaters. Vooralsnog wordt er gekeken naar de tweede helft van november. Het is wel mogelijk dat het gala dit jaar een andere invulling zal krijgen en dat niet alle genomineerden dit jaar zullen optreden.

De stichting hoort graag van de organisaties die nu niet kunnen spelen, wanneer ze hun voorstellingen willen gaan inhalen. Tevens wil de stichting graag weten, als dit al bekend is, of ook de oorspronkelijke productie van 2020-2021 nog gemaakt gaat worden en of de verenigingen dan dus twee producties in het theater zullen hebben in seizoen 2020-2021.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda