Disney Concert van Plzier Entertainment haalt geld op voor Villa Pardoes

28 februari 2020, 15:56 - Redactie
Disney Concert van Plzier Entertainment haalt geld op voor Villa Pardoes

In de theaterstudio van Plzier Entertainment te Hilversum wordt er volop gerepeteerd voor Plzier & Friends - de Disney Edition: een speciaal Disney concert vanwege het 10-jarig bestaan van Plzier Entertainment. Wie jarig is trakteert dacht Plzier Entertainment. Van elk verkocht ticket gaat een deel naar Villa Pardoes; een vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor ernstig, mogelijk levensbedreigend, zieke kinderen tussen de vier en twaalf jaar.

Nick Homan-Dijkstra: “Wij zijn ooit begonnen in de kinderentertainment en hebben hart voor kinderen. Villa Pardoes spreekt ons enorm aan, omdat wij ieder kind plezier gunnen, ondanks de verschrikkelijke situatie waarin het kind en familie zich in bevindt. We hopen zoveel mogelijk kaarten te verkopen en Villa Pardoes een prachtig bedrag te mogen overhandigen”.

Vanwege het 10-jarig bestaan van Plzier Entertainment is er gekozen om een concert te organiseren. Samen met bevriende artiesten van Plzier Entertainment zal er gaaf concert komen, dat geheel in het teken staat van Disney. De cast, bestaande uit Joey de Boer, Milou Margaroli, Nino den Hollander, Amber Becker, Rowan van Kanten, Mirthe Overhage, Jelle Wijgergangs, Linde van Melsen, Guido Dijkstra-Homan en Shanice van Buitenen, zal tijdens het concert de allergrootste Disney hits van o.a. Tarzan, Frozen, Lion King, Beauty and the Beast en Mary Poppins ten gehore brengen.

Zondag 8 maart zullen er twee shows zijn in Podium de Vorstin te Hilversum.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda