De Passie op 13, 14 en 15 april te zien in theater Flint in Amersfoort

20 maart 2017, 10:54 - Redactie
De Passie op 13, 14 en 15 april te zien in theater Flint in Amersfoort

De Passie zal weer te zien zijn in Flint op 13, 14 en 15 april. De Passie is een muzikale ontmoeting tussen de Matthäus Passion van Johann Sebastian Bach en de musical Jesus Christ Superstar van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice. Na het succes van vorige edities, hebben Teun van Essen, Carel den Hartog, Isaak Hofland en Flint hun enthousiasme gebundeld met deze Amersfoortse productie.

De voorstelling vertelt het verhaal over de laatste dagen van Jezus van Nazareth. Aan de hand van negen bekende solisten, een vierentwintigkoppig orkest, een koor en een verteller wordt het publiek meegenomen langs het paleis van Pilatus, de tuin van Getsemane en uiteindelijk naar de heuvel waar Jezus is gekruisigd. Herkenbare emoties als jaloezie, angst en hoop worden blootgelegd en grijpbaar gemaakt voor iedereen; jong, oud, gelovig of atheïst.

De Passie belooft ook dit jaar weer een mooi theaterconcert te worden, uitgevoerd door bekende solisten. Zo zal onder anderen Bram de Win de rol van verteller op zich nemen, Abke Bruins speelt Maria Magdalena en Ruud van Overdijk zal de rol van Jezus vertolken.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda