De Notenkraker wegens succes terug in Vorst Nationaal in december

3 januari 2018, 18:07 - Redactie
De Notenkraker wegens succes terug in Vorst Nationaal in december

Music Hall heeft aangekondigd dat De Notenkraker in december wegens succes terug zal gaan keren in Vorst Nationaal. De voorstellingen zullen plaats gaan vinden op vrijdag 28 december en zaterdag 29 december. Afgelopen maand werd de nieuwe versie van de voorstelling zelfs vier keer opgevoerd in Vorst Nationaal.

“Met deze vernieuwende creatie zetten we de standaard voor wat we met Music Hall in Vorst Nationaal willen brengen. We hebben een zeer rijke traditie in deze legendarische zaal en die willen we ook de komende seizoenen eer aandoen, door er kwaliteitsvolle spektakels in neer te zetten. De sublieme akoestiek, het comfort en de perfecte zichtlijnen maken van Vorst Nationaal een ultieme locatie voor dit soort events en dat werd met deze voorstellingen van ‘De Notenkraker’ eens te meer duidelijk.

Het doet ons zeer veel deugd dat het publiek zo massaal genoten heeft van dit familiespektakel. Franco, Giuliano en Matt zijn wereldtoppers en hebben, samen met ons productieteam, de professionele dansers, leerlingen van Ecole Lassaad uit Brussel en de getalenteerde kinderen van Basisschool Prins Dries uit Antwerpen, een prachtige ‘Notenkraker 2.0’ afgeleverd. In december 2018 keren we dan ook graag terug naar Vorst Nationaal met deze schitterende productie”, zo besluit Geert Allaert (producent en CEO Music Hall).

Foto's: Luk Monsaert

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda