Daphne Bruineberg Productions krijgt hulp van Dansschool Beyond Basic

18 mei 2019, 10:49 - Redactie
Daphne Bruineberg Productions krijgt hulp van Dansschool Beyond Basic

Onder het motto: "alleen kom je ver, samen kom je verder" slaan Musicalproducent Daphne Bruineberg Productions en Dansschool Beyond Basic de handen ineen. Zeven dansers van Beyond basic zullen tijdens de voorstelling van RENT op 1 en 2 juni in de grote zaal van Flint Amersfoort hun bijdrage leveren.

Regisseur Daphne Bruineberg: "Wij willen tijdens onze voorstellingen niet alleen het publiek een boodschap meegeven en vermaken, maar ook zorgen voor verbinding tussen verschillende organisaties. Daarnaast geeft Beyond Basic ons de mogelijkheid om nog meer uit onze eigen spelers te halen.”.

Afgelopen weekend werd voor het eerst gerepeteerd met de live-band, dansers van Beyond Basic en het imposante decor. “Het was wel even wennen voor de spelers om over die dunne treden te lopen, maar de look van ons decor is om trots op te zijn!”.

De dansers zullen meewerken aan de scène waarin nachtclubdanseres Mimi Marquez haar introductie heeft. Na de losbandige dans, die enkel haar uitlaatklep blijkt te zijn, maakt Mimi in slechts enkele zinnen haar situatie duidelijk. Een kunstenaar, verslaafd aan drugs en met hiv geïnfecteerd op zoek naar steunpilaren. Één van de verschillende verhaallijnen die worden gevolgd door documentaire maker Mark Cohen.

Première
Geen Première
Dernière
5 november 2016
Producent
DeLaMar Producties
Meer over RENT (2016)Ander nieuws over RENT (2016)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda