Dansshow Soy de Cuba volgende maand naar Nederland

16 januari 2020, 14:15 - Redactie
Dansshow Soy de Cuba volgende maand naar Nederland

Voor het eerst in zijn geschiedenis is de grootse dansshow Soy de Cuba, ofwel 'Ik kom uit Cuba', in Nederland te zien. Een voorstelling die je meeneemt op een trip naar het altijd zonnige en in pastelkleuren gegoten hart van het Caribische eiland, Cuba.

Een groep van 14 dansers, een acht koppige live band, temperamentvolle choreografieën en authentieke filmbeelden dompelen de kijker onder in het bruisende leven van Havana. Cubaanse klassiekers als de Salsa, Mambo en Rumba ontmoeten moeiteloos hedendaagse dansvormen, waaronder streetdance en reggae.

Soy de Cuba verhaalt over een enorme passie voor dans en die ene grote liefde in je leven. Het is de jonge Ayala die naar Havana gaat om haar geluk als danseres op te zoeken. Aldaar belandt ze in een schitterende energieke wereld, maar leert ook snel de donkere kant kennen met intriges, jaloezie en een dagelijks heersende rivaliteit.

Passie, vrolijkheid, ritmische dansen, soulvolle zang en een mooi liefdesverhaal speelt zich af tegen een achtergrond van een bruisend Havana.

Te zien in diverse theaters van 13 maart tot en met 20 maart.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda