Dans mee in de videoclip van de musical Pijnstillers

6 september 2019, 20:11 - Redactie
Dans mee in de videoclip van de musical Pijnstillers

Producent Homemade Productions roept jongeren tussen de 12 en 17 jaar op om mee te dansen in de videoclip van de nieuwe jeugdvoorstelling Pijnstillers de musical. De opnamen vinden plaats op zondag 22 september aanstaande in Amsterdam.

Pijnstillers is een musical naar het succesvolle boek van Carry Slee. Het boek Pijnstillers won in 1998 de Prijs van de Kinderjury en in 1999 de Prijs van de Jonge Jury. In 2014 werd het boek verfilmd. De voorstelling vertelt het verhaal van Casper en zijn moeder, die heel erg ziek is. Straks staat de tiener er helemaal alleen voor. Toch is hij vastbesloten om van die laatste maanden met zijn moeder een feest te maken. Sterven kun je alleen als je het leven durft te vieren. Dus is er de muziek waar zij van houdt, en dansen ze zolang zij dansen kan.

Met Pijnstillers maakt Homemade Productions opnieuw een opwindende musical over moeilijke thema’s, als doodgaan en liefde, de hechte band tussen moeder en zoon en over nieuwe ontmoetingen en het zwaarste afscheid. Ben jij tussen de 12 en 17 jaar? En wil je meedansen in de officiële videoclip van de voorstelling Pijnstillers? Geef je dan nu op via www.homemadeproductions.nl/opgeven. Homemade Productions neemt dan contact met je op.

Pijnstillers gaat op 11 oktober in première in de Rijswijkse Schouwburg.

Première
11 oktober 2019
Dernière
31 januari 2020
Producent
Homemade Productions
Meer over Pijnstillers Ander nieuws over Pijnstillers
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda