Concert Sietske van Dalen op 28 mei

27 april 2016, 13:19 - Redactie
Concert Sietske van Dalen op 28 mei

De Bossche zangeres Sietske van Dalen van 22 jaar komt 28 mei met een nieuw concert genaamd ‘Sietske Reloaded’. Na grote successen als ‘Puur Sietske’ & ‘Sietske Live’ heeft zij de touwtjes van deze productie volledig in eigen handen. Sietske is helemaal opgeladen voor haar nieuwe show en zal wederom iets moois neerzetten. Dit doet zij samen met onder andere Yannick Plugers en diverse andere gastartiesten.

Mocht je niet eerder bij een show van Sietske zijn geweest dan zou je Sietske van Dalen onder andere nog kunnen kennen van de musical ‘Annie’ van V & V Entertainment. Ze heeft in totaal 25 voorstellingen gespeeld door het zuiden van het land. Dat was een onwijs leerzame tijd voor haar. Daarna is ze haar focus gaan leggen op het behalen van haar diploma, maar is wel door blijven zingen. Zingen is de passie van Sietske en dat zal ze ook altijd met heel haar hart doen.

Vorig jaar april besloot Sietske het een en ander uit te proberen. Daar kwam ‘Puur Sietske’ uit. Dat waren 4 uitverkochten zalen in een klein en intiem theater. ‘Puur Sietske’ werd zo goed ontvangen door het publiek dat ze uiteraard niet wilde stil zitten. En toen kwam Giovanni Sturkenboom van ‘Stent Producties’ met een mooi concept genaamd ‘Sietske Live’. Daarbij werd ze muzikaal begeleid door Diederick Ensink en waren er ook artiesten zoals Maarten Smeele en Floortje Smit. ‘Sietske Live’ was een groot succes en is iets waar Sietske met een grote glimlach op terugkijkt.

Voor ‘Sietske Reloaded’ heeft Sietske Yannick Plugers toegevoegd aan de line up. Yannick speelt momenteel in de musical ‘Grease’ en heeft onder andere in de musical ‘Shrek’ geschitterd. Aankomend seizoen kun je Yannick bewonderen in de nieuwe musical A Chorus Line.

‘Sietske Reloaded’ kun je gaan bezoeken op zaterdag 28 mei in ‘Den Durpsherd’ gelegen aan de Kerwijk 61 te Berlicum. Het programma staat vol met muzikale hoogstandjes en verassingen. Je kunt tickets reserveren op www.sietskevandalen.nl. Tickets zijn te koop voor slechts € 10,00, dit is inclusief reserveringskosten.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda