Company van Stephen Sondheim met onder andere Paul Groot en Nurlaila Karim

5 april 2019, 20:01 - Redactie
Company van Stephen Sondheim met onder andere Paul Groot en Nurlaila Karim

Producent Pit Produkties brengt komend seizoen de musical Company van Stephen Sondheim. De Broadway-hit uit 1970, midlife-musical en relatiekomedie ineen, ontving maar liefst vijf Drama Desk Awards en zes Tony’s.

Het is de vijftigste verjaardag van Robert. Hij is charmant, sexy, succesvol, maar nog steeds single. Alle mensen om hem heen trouwen en scheiden weer, hebben kinderen en staan vol in het leven. Maar in Roberts leven lijkt er iets te ontbreken. Hij blijft toeschouwer en vraagt zich voortdurend af: heb ik een ander nodig om mezelf te zijn? En wie ís de Robert op die selfies eigenlijk? Zijn bruisende verjaardagsfeest wordt een hilarische hellevaart langs lust, jaloezie, trouw, wrok, hartstocht, likes, dislikes en ander relatieleed. Wie kan Robert redden van de complete ineenstorting?

De cast bestaat uit Paul Groot, Nurlaila Karim, Tjebbo Gerritsma , Maaike Martens, Anne-Marie Jung, Maartje van de Wetering, Jeremy Baker en Esther Maas. Tevens is er een live-orkest. Vanaf wanneer Company te zien zal zijn is nog niet duidelijk.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda