Charly Luske gaat theaters in met ode aan George Michael

16 augustus 2018, 13:18 - Redactie

Samen met zijn zevenkoppige band onder leiding van Nick Bult, met onder andere bassiste Phaedra Kwant – Michaels grootste fan -, gaat Charly Luske vanaf 28 september het theater in met zijn voorstelling The Story of George Michael.

Aan de hand van de hits en parels uit zijn Wham!- en solotijd, zet Luske het onstuimige leven van de Britse popzanger, liedjesschrijver en muziekproducent uiteen.

Charly Luske vertelt samen met de muzikanten en vocalisten over het verhaal, de tragiek, de humor en vooral de muziek uit het leven van George Michael. Michael was de meest succesvolle zanger uit de jaren ’80 en ’90. Hij won twee Grammy’s en verkocht meer dan 100 miljoen platen wereldwijd. The Story of George Michael is de eerste voorstelling die Luske produceert.

Op 6 oktober gaat de voorstelling in première in Theater de Veste in Delft. Woensdag 29 augustus geven de muzikanten al een preview in De Bajes in Amsterdam. Een bijzondere avond, want George Michaels fanclub gaat de voorstelling beoordelen.

Charly heeft lang uitgekeken naar de tour: "Deze preview geeft extra spanning omdat een deel van de fanclub van George Michael komt kijken! Ze schijnen heel kritisch te zijn dus ik hoop dat ze niet halverwege weglopen. Maar I gotta have faith."

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda