Cast van Ketnet Musical – Unidamu gepresenteerd

10 november 2016, 14:03 - Redactie
Cast van Ketnet Musical – Unidamu gepresenteerd

Na het succes van Kadanza en Kadanza Together, met in totaal meer dan 75.000 bezoekers, presenteren Ketnet en Studio 100 de nieuwe Ketnet Musical: Unidamu. Na een uitgebreide auditie werden 24 jonge talenten uitgekozen om mee te spelen in Unidamu, aan de zijde van de volwassen hoofdrolspelers.

Naast Sien Wynants is nu ook de tweede volwassen hoofdrolspeler bekendgemaakt: niemand minder dan Herman Verbruggen, vooral bekend als Marcske van FC De Kampioenen. Herman zal de rol spelen van Elvis, de baas van Unidamu. Ooit was Elvis een knappe muzikant, maar toen de muziek plots uit de wereld verdween, werd hij uitgesloten omdat hij als enige ter wereld nog met muziek bezig was. Op een dag vond hij de poort naar Unidamu. Nu woont hij op Unidamu, wat hij heeft uitgebouwd als veilige haven voor gepeste kinderen.

Eerder werd al aangekondigd dat Ketnet-wrapper Sien Wynants één van de twee volwassen hoofdrollen speelt. Zij vertolkt de rol van de juf van fysika, Monica. Een juf die Max en zijn kompanen maar moeilijk onder controle kan houden.

Unidamu is een mysterieus fantasy-verhaal waarin alle muziek uit de gewone wereld verdwijnt naar Unidamu, een afkorting van 'Universum voor dans en muziek.' Unidamu is een wonderlijke plek waar je moet geweest zijn om het te geloven. De kleine Max komt terecht in die wereld en wil de muziek opnieuw naar de gewone wereld krijgen. Maar of hij daarin zal slagen?

Ketnet Musical - Unidamu gaat op 1 maart 2017 in première, nadat in een reeks tv-shows nog wordt bepaald welke jonge acteurs de hoofdrollen voor hun rekening mogen nemen.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda