Cast theatervoorstelling De Marathon gepresenteerd

19 oktober 2016, 15:39 - Redactie
Cast theatervoorstelling De Marathon gepresenteerd

De cast van de theatervoorstelling De Marathon is bekend. De monteurs uit de bijna failliete Rotterdamse garage worden gespeeld door John Buijsman, Michiel Nooter, Kees Boot en Dennis Willekens. Andere deelnemers die trainen voor deze duurloop zijn onder meer Gürkan Küçüksentürk, Terence van der Loo, Jelka van Houten, Lucretia van der Vloot en Jip Smit. Job Gosschalk regisseert.

De filmhit veroverde vele harten. Gerard, Nico, Kees en Leo – vier Rotterdamse garagemonteurs – sleten tot voor kort hun dagen met bier, broodjes bal en sigaretten. Als Gerards garage failliet dreigt te gaan, komen de mannen op het lumineuze idee om gesponsord de marathon te lopen. Een ontroerende en rauwe musical vol humor over vriendschap, liefde en de sores van vier underdogs met het hart – maar vooral de tong – op de juiste plek. Herkenbaar, tragikomisch en oerhollands.

Thomas Acda is verantwoordelijk voor alle nummers in de voorstelling. Tijdens de bekendmaking van de cast lanceerde Thomas Acda live de titelsong De Marathon. Het nummer is zijn eerste single als solo-artiest en is nu verkrijgbaar via iTunes en Spotify. Naast de titelsong van de gelijknamige musical bevat de EP 3 extra tracks: De A4, Bloemen en Gebak en Als ik met mij zou zijn. In maart 2017 volgt het hele album.

De Marathon gaat op 17 maart 2017 in première in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Daarna tourt het team tot en met eind juni door het hele land.

Première
19 maart 2017
Dernière
26 november 2017
Producent
MORE Theater Producties
keyboard_arrow_rightMeer over De Marathonkeyboard_arrow_rightAnder nieuws over De Marathon
Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda