Cast The Christmas Show 2017 aangekondigd

25 september 2017, 13:44 - Redactie
Cast The Christmas Show 2017 aangekondigd

Zojuist is in Hotel The Grand in Amsterdam de cast aangekondigd voor The Christmas Show 2017. Net als afgelopen jaar zijn Carlo Boszhard en Buddy Vedder opnieuw te zien, nieuw zijn Glennis Grace, Yolanthe Sneijder-Cabau, Martijn Fischer, Danny de Munk, Holly Brood en special guest Victor Mids.

Dit jaar betreft het een hele speciale editie, namelijk een bewerking van Charles Dickens': A Christmas Carol. Het klassieke verhaal over de vrek Scrooge krijgt een moderne en spectaculaire vertaling voor de Ziggo Dome. In deze bewerking van het ultieme kerstverhaal draait het om de verwaande popster Justin Scrooge, die enkel oog heeft voor wereldfaam.

Justin Scrooge zal worden vertolkt door Buddy Vedder. Zijn personal assistent wordt gespeeld door Yolanthe Sneijder-Cabau, Holly Brood speelt de ex van Justin, Glennis Grace speelt de Geest van Toen, Martijn Fischer is te zien als de Geest van Nu, Danny de Munk speelt de rasechte Amsterdammer neef Fred en Carlo Boszhard zal de rol van oud-manager van Justin gaan spelen in de kerstshow.

Het creatieve team bestaat uit Maurice Wijnen en Carlo Boszhard die samen het concept ontwikkelde, David Grifhorst zal de regie van het spektakel gaan verzorgen. The Christmas Show is dit jaar te zien op 23 en 24 december in de Ziggo Dome.

Première
2015
Dernière
2018
Producent
RTL Live Entertainment
Meer over The Christmas ShowAnder nieuws over The Christmas Show
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda