Cast Positief Coachen 2018-2019 bekend

20 september 2018, 11:44 - Redactie
Cast Positief Coachen 2018-2019 bekend

Stichting Positief Coachen heeft de cast bekend gemaakt voor dit seizoen 2018-2019. In haar voorstelling Dat schiet lekker op zo! zal de rol van de 13-jarige Sander afwisselend gespeeld worden door vijf talentvolle kinderen met een ruime ervaring in het theatervak.

Naast Simon (hoofdrol in André het Astronautje), Thijmen (hoofdrol in Pinokkio) en Floris (Jantje in Ciske de Rat), die afgelopen seizoen ook al in de voorstelling speelden, zijn er twee nieuwe kinderen: Bas (Sip in Ciske de Rat) en Jeffrey (hoofdrol in Tien in de lucht).

Het gaat om een zeer pittige rol, waarvoor twee maanden intensief gerepeteerd moet worden. Het theatergezelschap zal dit seizoen de voorstelling circa honderd keer opvoeren, in theaters maar ook op locatie zoals bij sportclubs en op scholen.

De rol van vader wordt wederom vertolkt door Ewald van Kouwen, die al tien jaar in de voorstellingen van Positief Coachen speelt.

In 2019 komt het theatergezelschap met een nieuwe, inmiddels haar vierde voorstelling ‘Pap, doe nou ’s normaal!’. Daarin is ook de verkering van Sander, Lotte, te zien.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda