Cast My Fair Lady aangekondigd, Esmée Dekker als Eliza Doolittle

20 maart 2017, 17:30 - Redactie
Cast My Fair Lady aangekondigd, Esmée Dekker als Eliza Doolittle
Foto: Roy Beusker

Producent DommelGraaf & Cornelissen heeft de volledige cast aangekondigd van My Fair Lady. Esmée Dekker, Chris Tates, Sjoukje Hooymaayer, Alfred van den Heuvel en Han Oldigs spelen de hoofdrollen in de musical.

Voor de rol van Eliza Doolittle hebben vele musical-actrices auditie gedaan. Artistiek producent Hans Cornelissen en zijn team hebben voor de talentvolle Esmée Dekker gekozen. Na rollen in De Jantjes, Heerlijk duurt het langst en A Chorus Line heeft Esmée met de rol van Eliza Doolittle nu haar eerste hoofdrol te pakken.

Chris Tates zal de rol van Professor Higgins vertolken, Sjoukje Hooymaayer, de bekende actrice uit Zeg ‘ns Aaa keert na jaren weer terug in het theater en zal de rol gaan spelen van Mrs. Higgins. Alfred van den Heuvel, nu nog te zien in Body Language speelt Kolonel Pickering en Han Oldigs is te zien als Alfred Doolittle.

"My Fair Lady is een droomstart in de reeks van grote musical-klassiekers die wij de komende jaren in de Nederlandse theaters willen brengen. Met een cast waar ik uitermate trots op ben." laat producent Hans Cornelissen weten. "

Andere rollen zijn er voor Gerrie van der Klei (alternate voor Mrs. Higgins) Yoran de Bont, Ellen Röhrman, Esther van Boxtel, Raymond Curvers, Yannick Pluggers en Leo-Alexander Hewitt. De regie is in handen van Paul van Ewijjk.

My Fair Lady zal vanaf oktober dit jaar tot eind mei 2018 in de grote theaters te zien zijn. De galapremière vindt plaats op 6 november in Koninklijk Theater Carré.

Première
6 november 2017
Dernière
13 mei 2018
Producent
De Graaf & Cornelissen
Meer over My Fair Lady (2017)Ander nieuws over My Fair Lady (2017)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda