Cast ‘Er was eens… Het sprookjesconcert’ gepresenteerd

24 augustus 2017, 13:33 - Redactie
Cast ‘Er was eens… Het sprookjesconcert’ gepresenteerd

Producent Deep Bridge heeft de cast bekend gemaakt van de nieuwe komische véél-in-één sprookjesmusical Er was eens... Het sprookjesconcert. Voor het eerst komen Assepoester, Roodkapje, Doornroosje, Sneeuwwitje én Rapunzel samen voor een speciaal muzikaal avontuur in de Lotto Arena in Antwerpen.

De vier prinsessen Doornroosje, Sneeuwwitje, Rapunzel en Assepoester worden gespeeld door Charlotte Leysen, Anne Van Opstal, Shauni Rau en Helle Vanderheyden. Walter Baele wordt koning, Liv Van Aelst koningin en Thomas Van Goethem prins.

Nordin de Moor, die vorige jaar nog een fantastische Charlie Chaplin wist neer te zetten wordt de stiefbroer van Assepoester. Charlotte Campion is de stiefzus. Laurenz Hoorelbeke en Jasmine Jaspers vervolledigen als de doldwaze Titus en Fien de uitgebreide cast van dit maffe spektakel.

"Het zal knallen en stuiven op het podium op 31 maart. Verwarring en misverstanden zorgen voor dolkomische situaties en alles dreigt helemaal fout te gaan. Maar zoals in elk sprookje is er gelukkig iemand die de puzzel in elkaar zal laten passen en voor een happy-end zorgt."

Het Sprookjesconcert zal plaatsvinden op 31 maart 2018 in de Lotto Arena. Een uur voor aanvang kunnen bezoekers al terecht op het Sprookjesplein, waar ze worden ontvangen door lakeien, begroet door verschillende karakters uit de sprookjeswereld en vermaakt zullen worden met een groot aantal verschillende activiteiten.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda