Cast en première derde Musical Online concert is bekend

7 april 2021, 12:02 - Redactie
Cast en première derde Musical Online concert is bekend

Het derde Musical Online concert gaat zaterdagavond 1 mei in première en is tot en met 5 mei terug te bekijken. Acht musical artiesten waaronder Esmée Dekker, April Darby en Nienke Latten zingen bewerkte liedjes gebaseerd op de musical Mean Girls. Er doen ook weer nieuwe talenten mee. Met een donatie krijgen theaterliefhebbers toegang tot het hele concert.

"Ieder Musical Online concert heeft zijn eigen thema. Tijdens deze derde editie worden er onder andere liedjes gezongen uit de musical Mean Girls", vertelt Elindo Avastia, initiatiefnemer van Musical Online. "De vorige keer hebben we de liedjes in het Nederlands gebracht en dat beviel heel goed. Orihana Calcines en Ryan van der Heijden zorgen dit keer voor een nieuwe creatieve Nederlandse draai."

Helle Vanderheyden, Michiel de Meyer, Dave Rijnders en Janis van Dorsselaer maken de cast compleet. De aanstormende talenten vormen dit keer het ensemble en zingen een zelf gekozen nummer.

Om het hele concert te bekijken kunnen theaterliefhebbers een zelf gekozen bedrag doneren of een vast ticket van €4,50 kopen om toegang krijgen tot het online musicalconcert. Alle donaties worden verdeeld onder de meewerkende artiesten.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda