Carré zet scholieren het theater uit tijdens The Curious Incident of the Dog in the Night-Time

28 september 2017, 17:12 - Redactie
Carré zet scholieren het theater uit tijdens The Curious Incident of the Dog in the Night-Time

Koninklijk Theater Carré heeft gisteravond tijdens de voorstelling van The Curious Incident of the Dog in the Night-Time tientallen scholieren het theater uitgezet omdat zij zich misdroegen. Acteurs en toeschouwers merkten al snel na aanvang van de voorstelling dat er veel rumoer was in de zaal, er werd veel gepraat en gelachen.

In de pauze werd daarom besloten de scholieren het theater uit te zetten. Volgens een bezoeker ging het om rond de 100 scholieren, het theater zelf zegt tientallen.

Het gelijknamige boek staat op de leeslijst van de school, zodoende dat de scholieren van verschillende middelbare scholen de voorstelling bijwoonden.

Het theater wil niet zeggen op welke scholen de scholieren zitten. Wel zijn ze met de scholen in contact om herhaling te voorkomen. Een woordvoerder van Carré benadrukt dat er al sinds vorige week scholieren naar de voorstelling komen, maar dat dit nog niet eerder tot problemen heeft geleid.

The Curious Incident of the Dog in the Night-Time is nog te zien in Carré tot en met aanstaande zondag. Onze recensie van het theaterstuk lees je hier.

Bron: AT5.nl

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda