Carolina Dijkhuizen verzorgt gastoptreden bij concert Soul Brothers in Carré

11 januari 2016, 09:56 - Redactie
Carolina Dijkhuizen verzorgt gastoptreden bij concert Soul Brothers in Carré

De voorstelling Let’s Celebrate van de Soul Brothers is speciaal voor Koninklijk Theater Carré uitgebreid met bijzondere gasten. R&B-groep Re-Play én musicalster Carolina Dijkhuizen zullen aanstaande vrijdag en zaterdag een gastoptreden gaan verzorgen tijdens dit theaterconcert.

Re-Play en Carolina zullen exclusief tijdens deze twee voorstellingen in Carré te zien zijn. De Soul Brothers brengen samen met een liveband de grootste soul-, funk- en disco-hits van de afgelopen eeuw ten gehore. Daarbij zullen nummers van onder anderen Michael Jackson, James Brown, Marvin Gaye, Earth, Wind & Fire, Kool & The Gang en Stevie Wonder zeker niet ontbreken.

De Soul Brothers maken een feest van deze liveshow en met de bijdrage van Re-Play en Carolina is deze trip down memory lane compleet. Re-Play vertegenwoordigt de sound van de jaren negentig met hits als Kijk om je heen en Never nooit meer. Carolina is bekend van o.a. Dreamgirls en de Bodyguard. Samen met de Soul Brothers zullen ze Carré laten dansen want stilzitten is onmogelijk bij Let’s Celebrate.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda