Burgers’ Zoo en Van Hoorne Entertainment brengen Mangrove Musical

9 juni 2017, 10:11 - Redactie
Burgers’ Zoo en Van Hoorne Entertainment brengen Mangrove Musical

Na de première van de musical Deep Ocean Monsters afgelopen jaar presenteren Koninklijke Burgers’ Zoo en Van Hoorne Entertainment de Mangrove Musical met Zoë en Silos in de hoofdrollen.

Zoë uit Deep Ocean Monsters heeft in het dierenpark een nieuwe vriend ontmoet: Silos. Silos’ vader is parkranger in het natuurgebied in Belize dat Burgers’ Zoo al 28 jaar succesvol beschermt en dat de inspiratiebron vormt voor het nieuwste ecodisplay Burgers’ Mangrove. In Belize maken Zoë en Silos in een kleurrijke, muzikale reis kennis met een Caribische zeekoe, een morphovlinder en een wenkkrab.

Van zaterdag 8 juli tot en met zondag 27 augustus voert het Arnhemse dierenpark meerdere malen per dag de Mangrove Musical op in het Auditorium van het Safari Meeting Centre. Toegang tot de musical is namelijk bij de entreeprijs inbegrepen.

Samen met Burgers’ Zoo heeft Van Hoorne Entertainment op creatieve wijze een multimediaal concept ontwikkeld, waarin Zoë en Silos de achterliggende filosofie van het Arnhemse dierenpark op avontuurlijke wijze aan jong en oud vertellen. Een belangrijk doel is om de gezamenlijke dag uit voor het hele gezin nog verder te verrijken, waarbij beleving centraal staat in alles wat Burgers’ Zoo onderneemt.

In de musical Deep Ocean Monsters leerde het grote publiek Zoë kennen als een enthousiast meisje dat niets liever wil dan later dierverzorger worden in Burgers’ Zoo. Meer dan 80.000 bezoekers zagen deze musical en spraken hun waardering uit met een gemiddeld rapportcijfer van 8,7. Bovendien gaf 75% van de respondenten aan ook daadwerkelijk iets geleerd te hebben van de musical.

In een tiendelige serie Zoë & Silos bij RTL Telekids gaat het verhaal verder en leert Zoë de jonge aspirant-dierverzorger Silos kennen: een talentvolle, wat dromerige jongen, wiens vader in Belize parkranger is. Zijn grote droom is om naar zijn vader te reizen om alles over de mangrove te leren en een succesvol ranger te worden. Met hun gedeelde passie voor dieren ontstaat al snel een vriendschap tussen Zoë en Silos.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda