Britney Spears musical Once Upon a One More Time gaat stoppen

21 augustus 2023, 21:52 - Redactie
Britney Spears musical Once Upon a One More Time gaat stoppen

De musical Once Upon a One More Time met muziek van Britney Spears zal gaan stoppen. De musical zal op zondag 3 september al voor de laatste keer te zien zijn in het Marquis Theatre op Broadway. Once Upon a One More Time ging dit jaar op 22 juni in première nadat de try-outs op 13 mei begonnen. Op het moment dat de musical stopt is de voorstelling 123 gespeeld.

Het verhaal van de musical gaat niet over het leven van de zangeres maar het is een fictief verhaal over een boekenclub met bekende sprookjesprinsessen als leden, onder wie Sneeuwwitje, Assepoester en Doornroosje. Het enige boek dat zij hebben en kunnen bespreken, is het sprookjesboek van de gebroeders Grimm, totdat zij van een goede fee het feministische boek The Feminine Mystique van Betty Friedan krijgen. Door dit boek wordt hun leven op een onverwachte manier veranderd.

In de productie worden bekende hits van Britney Spears gebruikt zoals Oops I Did It Again, Lucky, en Toxic. De zangeres zelf is verder niet betrokken bij de productie en ontwikkeling van de musical.

Er zijn momenteel plannen in ontwikkeling voor een nationale tournee en meerdere internationale producties, die op een later tijdstip zullen worden aangekondigd.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda