Bredase jongeren brengen RENT naar het Chassé Theater

11 juni 2018, 11:22 - Redactie
Bredase jongeren brengen RENT naar het Chassé Theater

Bredase jongeren brengen na de musicals Urinetown en Spring Awakening nu de musical RENT naar het Chassé Theater. Deze meeslepende voorstelling van BST De Derde Akte wordt gespeeld en geproduceerd door studenten en zal op 28, 29 en 30 juni te zien zijn.

In het jaar 2000 bracht Stage Entertainment de voorstelling RENT voor het eerst naar Nederland en in 2015 was de bewerking van M-Lab te zien en nu is het tijd voor de versie van BST De Derde Akte. Het verhaal verteld over het leven van acht vrienden die in New York wonen. Zij moeten hier zien te overleven, terwijl ze worstelen met relaties, liefde, het verlies, creativiteit en aids. Een Rock Musical die je niet zomaar los laat.

De regie is in handen van Tim de Ligt, hij regisseerde vorig jaar de musical Jane Eyre. De cast bestaat uit Janneke de Beer, Roy Verhoeven, Bram Limberger, Djarana Taihitu, Eefje Heiblom, Jessy van de Walle, Laurens Koning, Mozes van Toledo, Niels Adriaansen, Robyn Pierson en Sven Bäcker. Aranka van Dorst neemt de zang op zich. De live band is onder leiding van Coen van de Wouw.

Kaarten zijn te koop via de website van het Chassé Theater.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda