Brabanthallen introduceert nieuwe entertainmenthal Mainstage

9 september 2019, 08:15 - Redactie
Brabanthallen introduceert nieuwe entertainmenthal Mainstage

Dit maakte Jeroen Dona van Libéma vanochtend bekend. Mainstage wordt dé nieuwe entertainmenthal van Brabanthallen ’s-Hertogenbosch en daarmee hét nieuwe podium van het zuiden.

In Mainstage zijn alle faciliteiten aanwezig om grootschalige live entertainment- en muziekshows een entertainmentpodium te geven. Er zal een diversiteit aan concerten, entertainmentproducties en grootschalige theatervoorstellingen worden geprogrammeerd.

Mainstage wordt een full-service entertainment locatie met een capaciteit van zo’n 1.000 tot 3.100 zitplaatsen en/of 6.000 staanplaatsen in concertopstelling. Door de komst van de nieuwe hal, heeft het zuiden eindelijk een eigen locatie voor grootschalige entertainmentproducties. De bouw van de hal is in volle gang.

Jeroen Dona van Libéma reageert enthousiast: ‘’We zijn eindelijk begonnen! We kunnen niet wachten om de deuren te openen voor publiek. Er wordt hard gewerkt aan de programmering. Deze wordt binnenkort bekendgemaakt met een diversiteit aan entertainment. Het wordt van carnaval tot festival, van headbanger tot dinnershow. We zijn ontzettend trots op ons eigen entertainmentpodium van het zuiden.”

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda