Bowie Talk in DeLaMar Theater tijdens de Uitmarkt in Amsterdam

21 augustus 2019, 16:07 - Redactie
Bowie Talk in DeLaMar Theater tijdens de Uitmarkt in Amsterdam

Het DeLaMar Theater in Amsterdam staat op zondag 25 augustus helemaal in het teken van de veelbesproken David Bowie musical Lazarus. Toppop-presentator Ad Visser, die David Bowie eind jaren ’70 persoonlijk leerde kennen, blikt met uiteenlopende gasten vooruit op de komst van David Bowie’s laatste werk naar Nederland. Zo ontvangt hij zondagmiddag onder anderen Bowie-fotograaf Bernard Rübsamen, actrice Noortje Herlaar en producent Albert Verlinde.

Ad Visser: "Het wordt een unieke middag in DeLaMar Theater. Ik heb Bowie persoonlijk mogen kennen en zijn creatieve denken was intrigerend. Zijn denk- en werkwijze waren uniek en bieden veel stof om over te praten. Zondagmiddag duik ik met diverse gasten en het publiek in de belevingswereld van David Bowie en blikken we samen vooruit op zijn laatste fascinerende meesterwerk Lazarus."

De drie Bowie Talks vinden plaats op zondagmiddag 25 augustus in DeLaMar Theater in Amsterdam en zijn gratis toegankelijk. Vooraf inschrijven wordt aanbevolen. De eerste twee Bowie Talks zitten vol en alleen aan de deur zijn daarvoor nog enkele plaatsen beschikbaar. Voor de derde Bowie Talk is inschrijven nog mogelijk op bowielazarus.nl/talk.

Ook op vrijdagavond 23 augustus is Lazarus aanwezig op de Uitmarkt. Tijdens de Uitmarkt: De Opening zal Noortje Herlaar voor het eerst een nummer uit de voorstelling ten gehore brengen. Samen met Shary-An Nivillac, Esmée Dekker en Renée de Gruijl zingt ze de wereldberoemde hit Changes van David Bowie, in de versie uit de voorstelling Lazarus. De Uitmarkt: De Opening vindt plaats om 21:10 uur op het Museumplein in Amsterdam en wordt live uitgezonden op NPO1.

Première
13 oktober 2019
Dernière
23 maart 2020
Producent
Stage Entertainment
keyboard_arrow_rightMeer over Lazaruskeyboard_arrow_rightAnder nieuws over Lazarus
Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda