Bouwdag van The Wiz in Hilversum live te volgen op Facebook

2 juni 2018, 09:33 - Redactie
Bouwdag van The Wiz in Hilversum live te volgen op Facebook

Vandaag is de eerste voorstelling van Daphne Bruineberg Productions The Wiz in Theater Gooiland. In het kader van het IKtoon amateurfestival, zijn de voorbereidingen live te volgen in het Stadhuis van Hilversum. In de andere zalen van het monumentale gebouw zijn collega amateur organisaties te vinden met een verscheidenheid aan presentaties en optredens.

Als Dorothy de weg kwijt raakt beland ze in het wonderbaarlijke land van Oz. Tijdens haar zoektocht naar de machtige tovenaar van Oz ontmoet ze een vogelverschrikker zonder verstand, een blikkenman zonder hart en een laffe leeuw zonder moed. Samen trekken ze op, op zoek naar huis, gevoel, wijsheid, moed en bovenal zichzelf.

Muzikale begeleiding wordt verzorgd door het 12 koppige gelegenheidsorkest met muzikanten uit de hele regio. Daarnaast wordt de cast ondersteund door een turnvereniging én de klimvereniging Top-it uit Bussum.

De cast staat op 2 en 3 juni 2018 met The Wiz in Theater Gooiland in Hilversum. De groep getalenteerde amateurs staan onder begeleiding van een professioneel artistiek team. Met regisseur Daphne Bruineberg, muzikaal leider Harold Geerts, choreograaf Bernadette Dengler en vocal coach Paul Keizer.

De livestream is tussen 11:00 uur en 17:00 uur ook online te volgen op de Facebookpagina van Daphne Bruineberg Productions.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda