Best of Musical terug in het theater

15 februari 2016, 15:32 - Redactie
Best of Musical terug in het theater

Na het succes van ‘Best of Musical 2014’ zijn ze terug in het theater; de toptalenten van MusicalCamp. Best of Musical neemt je op 23 april en 24 april mee op een muzikale reis langs hoogtepunten uit musicals van vroeger en nu, van The Phantom of the Opera en Nine tot West Side Story en Evita.

Onder leiding van presentator Frits Sissing zal de cast bestaande uit gerenommeerde musicalartiesten en jong talent verschillende musicalstijlen laten zien. Een bijzondere rol is weggelegd voor (oud)studenten van MusicalCamp en DanceCamp. De deelnemers van MusicalCamp vormen het ensemble van de show terwijl de deelnemers van DanceCamp zorg dragen voor een aantal spectaculaire dans acts.

Naast de professionele musicalartiesten is er een speciale plek voor (oud) MusicalCamp deelnemers Anna Speksnijder, Anne Homburg, Anouk van Laake, Britt van Schie, Britt Eberson, Ginno Rehling, Job Greuter en Sanne Pronk. Deze groep bestaande uit afgestudeerde musicalartiesten en studenten van o.a. Codarts Rotterdam en Fontys Tilburg zullen een groot deel van het solowerk op zich nemen.

De muzikale leiding is in handen van Gijs van Winkelhof die de show tevens op zijn vleugel zal begeleiden. Regie en choreografie is in handen van Marijke Castelijns. Zij was eerder verantwoordelijk voor de regie van The Sound of Christmas en de choreografie van Anastasia de Musical van dezelfde producent.

Best of Musical is op 23 april en 24 april te zien in Theater Zuidplein Rotterdam.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda