Berget Lewis schittert op Java Jazz Festival naast David Foster‏

schedule6 maart 2016, 20:53 - Redactie
Berget Lewis schittert op Java Jazz Festival naast David Foster‏

Berget Lewis geeft samen met David Foster, Eric Bennet en Lea Simanjuntak twee concerten op het Java Jazz Festival in Jakarta. De eerste van de twee concerten vond gisteren plaats en haalde meteen de voorpagina van de Jakarta Post. 'Het is voor mij een waanzinnige eer om naast deze muziek grootheid te mogen optreden.

Mijn hele generatie is opgegroeid met zijn hits' zegt Berget. David Foster, die 16 Grammy's op zijn naam heeft staan, was overdondert door het vocale geweld en het inlevingsvermogen van Berget. 'She just killed it' samen brachten ze onder andere zijn nummers 'Through the Fire', And I'm telling you' en 'Unbreak my heart'.

Naast de twee optredens met David Foster treedt Berget ook op met haar eigen band op het festival en zal Berget twee concerten geven met David Foster, Eric Bennet en Lea Simanjuntak in Motion Blue op 11 en 12 maart in Jakarta. Op het Java Jazz Festival staan dit jaar o.a. Sting, Robin Thick, Patti Austin, Level42 en Candy Dulfer.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Show: Musical Awards Gala
Locatie: RAI Theater
Datum: 22-01-2020
keyboard_arrow_rightVolledige agenda