Berget Lewis en Alain Clark gastartiesten bij Whitney Tribute Glennis Grace

16 april 2019, 17:32 - Redactie
Berget Lewis en Alain Clark gastartiesten bij Whitney Tribute Glennis Grace

Op 6 en 8 september delen Berget Lewis en Alain Clark het podium met Glennis Grace tijdens de hommage aan de muziek van Whitney Houston in Rotterdam Ahoy. Twintig jaar eerder gaf de legendarische zangeres daar haar laatste concert in Nederland.

Naast Lewis en Clark zijn onder andere zangeressen Edsilia Rombley en DO te gast. In 2018 stond Glennis Grace al twee avonden in een uitverkocht AFAS Live met de show waar zij als klein meisje al van droomde: een eerbetoon brengen aan haar heldin en inspiratiebron Whitney Houston.

De concerten in Ahoy zullen in het teken staan van het eren van de prachtige, tijdloze muziek van Whitney Houston. Glennis Grace nodigt deze twee bijzondere avonden vrienden en collega’s uit met wie zij de liefde voor de muziek van Whitney Houston deelt.

Het publiek zal worden meegenomen naar vervlogen tijden en swingende up tempo hits als Love Will Save The Day, So Emotional en I Wanna Dance With Somebody zullen afgewisseld worden met gevoelige ballads als Run To You, One Moment In Time, When You Believe en I Know Him So Well. Dat laatste nummer zong Houston destijds met haar moeder Cissy, en zullen Glennis en Edsilia Rombley samen in Ahoy op het podium ten gehore brengen.

Glennis Grace over de show: "Ik weet dat de muziek van Whitney Houston bij heel veel mensen nog een belangrijke plek inneemt en veel losmaakt. Dat geldt ook voor veel van mijn vrienden en collega’s. Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met hen en het publiek Whitney in Ahoy te mogen eren!"

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda