Benefietavond voor Dreamcatcher Foundation met Karin Bloemen, Gaia Aikman en Naidjim Severina

6 november 2016, 19:24 - Redactie
Benefietavond voor Dreamcatcher Foundation met Karin Bloemen, Gaia Aikman en Naidjim Severina

Op maandag 14 november wordt bij S*Team Scheveningen de Kamama’s Benefietavond georganiseerd voor de Dreamcatcher Foundation. Naast Karin Bloemen, ambassadrice van de stichting, zullen tijdens de avond verschillende artiesten optreden, waaronder Gaia Aikman en Naidjim Severina, de twee hoofdrollen Nala en Simba uit The Lion King.

Daarnaast wordt een modeshow gegeven door ontwerpster Dauvia (Nijenhuis) van exclusieve ontwerpen met Afrikaanse prints en zorgt de Zuid-Afrikaanse danser Kirvan Fortuin voor een impressie van traditionele Zuid-Afrikaanse dans verweven in hedendaagse dans.

De hele avond staat in het teken van geld ophalen voor tenminste 20 watertanks en 10 afvalverwerkingsbakken voor de townships in Zuid-Afrika. Dat is het begin naar een schoner milieu en gezondere leefomstandigheden.

Kamamma’s

The Dreamcatcher Foundation helpt sinds 1986 zwarte en gekleurde vrouwen in Zuid-Afrikaanse townsnhips, de zogenaamde Kamamma’s, met een 3-jarige opleiding in het toerisme, om zelfstandig ondernemer te worden en zo een menswaardig bestaan op te bouwen, met de projecten ‘Homestay’s en Cook-up’s’. GO TRULY LOCAL in 50 regio’s.

Om hun leefmilieu te verbeteren en gasten nog beter te ontvangen, hebben de Kamamma’s heel hard behoefte aan schoon drinkwater en goede compost, nu is er vervuild water voor mens, dier en alle gewassen in de botanische- en de groentetuin. En voor afval is er veel te weinig mogelijkheid.

S*Team

Damiano en Belinda D’Alba van restaurant S*Team in Scheveningen zetten zich al jaren als ondernemers in om verschillende projecten te steunen voor mensen die het moeilijker hebben - in Nederland, maar ook ver daarbuiten. Hun band met Zuid-Afrika en de projecten van Dreamcatcher is erg sterk en bovendien vindt S*Team haar oorsprong in Zuid-Afrika.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda