Bekijk nu de trailer van filmversie Dear Evan Hansen

18 mei 2021, 18:18 - Redactie
Bekijk nu de trailer van filmversie Dear Evan Hansen

De eerste officiële trailer bekijken voor de verfilming van Dear Evan Hansen is zojuist gepubliceerd door Universal Pictures. De trailer van ruim drie minuten kun je hieronder bekijken. De filmversie van Dear Evan Hansen zal vanaf 24 september te zien zijn. De rechten voor de verfilming werden in 2018 al gekocht door Universal Pictures.

De hoofdrol Evan wordt gespeeld door Ben Platt, die in 2017 de Tony Award 'Best Actor in a Musical' won voor de vertolking van de hoofdrol in de musical op Broadway. De rol van de moeder van Evan, Heidi Hansen, wordt vertolkt door Julianne Moore. De regisseur van de film is Stephen Chbosky.

Dear Evan Hansen ging eind 2016 in première op Broadway en gaat over een impopulaire middelbare scholier, wiens sociale leven verbetert nadat hij zich opdringt bij de familie van een klasgenoot die zelfmoord heeft gepleegd. In 2017 won de musical de meeste en de belangrijkste Tony Awards.

De musical zal vanaf 11 december weer terugkeren in het Music Box Theatre op Broadway. Op West End zal Dear Evan Hansen vanaf 26 oktober weer gaan spelen in het Noël Coward Theatre.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda