Bekijk de eerste trailer van West Side Story van Steven Spielberg

26 april 2021, 08:06 - Redactie
Bekijk de eerste trailer van West Side Story van Steven Spielberg

Afgelopen nacht tijdens de uitreiking van de Oscars is de eerste trailer van West Side Story van Steven Spielberg uitgezonden. De trailer van anderhalve minuut kun je hieronder bekijken.

West Side Story verkent de verboden liefde en rivaliteit tussen de Jets en de Sharks, twee bendes van tieners van verschillende etnische achtergronden. De release van de nieuwe verfilming van de musical uit 1957 staat gepland voor 10 december dit jaar. West Side Story zou eerst afgelopen jaar vanaf 18 december te zien zijn maar Disney besloot om de première uit te stellen.

In de film speelt Ansel Elgort de rol van Tony, de 20-jarige actrice Rachel Zegler speelt Maria. Voor de twee belangrijkste bijrollen van Anita en Shark-leden Bernardo en Chino is gekozen voor Broadway-acteurs Ariana DeBose en David Alvarez. Josh Andrés Rivera vertolkt de rol van Chino.

Een bijzondere toevoeging aan de cast is Rita Moreno. De nu 87-jarige actrice speelde in het origineel uit 1961 de rol van Anita. Nu zal zij te zien zijn als Valentina, een vrouwelijk personage dat de rol van Doc, de eigenaar van een lokale buurtsuper, vervangt.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda