Barrie Stevens presenteert voorstelling I’m an artist in het DeLaMar

28 januari 2022, 11:21 - Redactie
Barrie Stevens presenteert voorstelling I’m an artist in het DeLaMar
Foto: Ruud Janssen

Op 14 april as zal Barrie Stevens terugkeren op het podium waar het ooit voor hem begon....in het Amsterdamse DeLaMar Theater. Even was Barrie bang dat de voorstelling i.v.m de corona maatregelen niet door zou kunnen gaan maar tot zijn grote opluchting zal hij sowieso zijn voorstelling I’m An Artists spelen op bovengenoemde datum.

Deze voorstelling is heel bijzonder voor Barrie, want ruim 55 jaar geleden stond hij als 21-jarige jongen op hetzelfde podium. Hij was toen onderdeel van de cast van de musical “Heerlijk duurt het langst” van Annie MG Schmidt en Harry Bannink. De premiére van deze voorstelling vond toen namelijk ook plaats in het huidige De LaMar in Amsterdam. Het was voor Barrie toendertijd een drukke, maar vooral bijzondere tijd waar hij hele mooie herinneringen aan heeft. Een periode die hij absoluut nog steeds enorm koestert.

“Het feit dat ik op 14 april op het podium waar het ooit voor mij begon mijn eigen solo voorstelling mag spelen, heeft voor mij dan ook een zeer bijzondere betekenis” aldus Barrie. Er is in de afgelopen 55 jaar natuurlijk enorm veel gebeurd. Mooie dingen, maar ook emotionele dingen. Barrie’s leven kende ups, maar ook downs. En in zijn voorstelling “I’m An Artist” neemt Barrie zijn gasten in een intieme setting mee in zijn veelbewogen leven. Bijvoorbeeld hoe hij vanwege zijn geaardheid moest vluchten uit zijn geboorteland Engeland, maar ook de hoogte-en dieptepunten uit zowel zijn carriére als uit zijn privéleven zullen niet onbesproken blijven. Een voorstelling met een lach en een traan.

Aangezien Barrie zijn gasten deze avond een blijvende herinnering wil meegeven, zal iedere bezoeker een souvenirboek cadeau krijgen. Hij wil deze avond graag delen met alle mensen die hem trouw hebben gevolgd door de jaren heen, en hem altijd een warm hart hebben toegedragen.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda