Babette van Veen, Renée Fokker en Kees Boot te zien in 40-45 de Musical

11 december 2023, 17:35 - Redactie
Babette van Veen, Renée Fokker en Kees Boot te zien in 40-45 de Musical
Foto's: Studio 100

Nadat eerder bekend is geworden dat Soy Kroon, Dorian Bindels, Gaia Aikman en Niniane Everaert de hoofdrollen vertolken in 40-45 de Musical, is producent Studio 100 verheugd te melden dat ook Babette van Veen, Renée Fokker en Kees Boot in deze iconische productie te zien zullen zijn.

"Kees neemt de rol van de vader voor zijn rekening, terwijl Babette en Renée de rol van de moeder zullen delen," vertelt Studio 100 CEO Anja van Mensel. "Zij spelen de ouders van de broers, vertolkt door Dorian en Soy, die in het verhaal tegenover elkaar komen te staan. We zijn heel blij dat deze drie bijzonder getalenteerde goede acteurs ‘ja’ hebben gezegd."

Voor Babette van Veen en Kees Boot is het niet vreemd dat ze samen spelen als echtpaar. De afgelopen jaren zijn zij als stel al in Goede Tijden Slechte Tijden te bewonderen. "Ik heb ontzettend veel zin om met Kees in 40-45 te gaan spelen," laat Babette van Veen weten. "Wij hebben een heel goede klik. Ik verheug me erop om de rol van moeder, die ziet dat haar twee zoons van elkaar verwijderd raken, uit te diepen. Als moeder wil je toch je familie bij elkaar houden. Ik heb zelf twee zoons en moet er niet aan denken dat mijn jongens zo tegen over elkaar komen te staan."

40-45 de Musical gaat op 21 september 2024 in première in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

Première
21 september 2024
Dernière
N.N.B.
Producent
Studio 100
Meer over 40-45 de Musical Ander nieuws over 40-45 de Musical
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda