AZOV Musicals brengt ouderwets vermaak met de Jantjes

12 juni 2022, 19:58 - Redactie
AZOV Musicals brengt ouderwets vermaak met de Jantjes

Drie gezworen vrienden nemen na enkele tegenslagen op liefdesgebied afscheid van hun zo geliefde Amsterdam. Als matroos bij de marine vertrekken ze naar Nederlands-Indië. Net als in de Jordaan maken ze van alles mee, en als ze na 6 jaar terugkeren blijkt er dan ook een hoop veranderd...

In deze tijdloze musical brengt AZOV Musicals het café van tante Piet en al haar eigenzinnige stamgasten op 29 oktober om 20:00 uur en 30 oktober om 15:30 uur in de Nieuwe Haven in Abbekerk. Met live orkest en de klassiekers als Word nooit verliefd, Draaien en Als je huilt ben je een stakker belooft dat een zeer gezellige avond te worden.

AZOV Musicals is een amateur musicalvereniging uit West-Friesland met ongeveer 30 leden en één gemeenschappelijke passie: musical. Het doel van de musicalvereniging is zo veel mogelijk mensen op een laagdrempelige wijze kennis te laten maken met musical en alle facetten hiervan, of het nu op het toneel is, in de zaal of achter de schermen. De shows worden begeleid door professionele muzikanten, regie, choreografie, licht en geluid.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda