Audities: Zesde editie van Udense Musical

28 september 2017, 10:37 - Redactie
Audities: Zesde editie van Udense Musical

Stichting Udense Musical is op zoek naar zangers/dansers/acteurs uit Uden en omgeving. Eind 2018 staat namelijk de zesde editie van de Udense Musical op het programma. Mensen uit Uden en omgeving die niet bang zijn om acht keer (of wie weet vaker) in een vol Markant Uden te staan, kunnen zich aanmelden. De audities zijn in november.

Op dit moment is Stichting Udense Musical druk bezig met het werven van enthousiaste zangers, acteurs, dansers en muzikanten, zowel mannen als vrouwen, die zich van januari tot en met december 2018 in willen zetten om ook van de zesde musical een groot succes te maken. Er wordt vanaf januari door het ensemble één keer per week en door de (hoofd)rolspelers twee keer in de week gerepeteerd. (maandag- en donderdagavonden).

Omdat de stichting een hoog (amateur)niveau wil nastreven, worden er serieuze selectiecriteria gehanteerd, deze staan op udensemusical.nl. Op de website kunnen geïnteresseerden (minimaal 16 jaar) zich ook aanmelden voor de auditierondes die gehouden zullen worden 11, 12, 18 en 19 november.

Daarna zal er een keuze gemaakt worden uit het beschikbare toneeltalent. Aanmelden voor de audities kan tot en met 5 november.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda