Audities: West Side Story van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer

27 augustus 2019, 11:48 - Redactie
Audities: West Side Story van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer

De musicalproductiegroep 16 t/m 25 jaar van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer van Pier K houdt op vrijdag 6 september de laatste audities voor West Side Story. De Broadwayklassieker wordt de opvolger van Urinetown. dat afgelopen week op de longlist werd genomineerd voor maar liefst acht Amateur Musical Awards.

De audities voor West Side Story vinden op vrijdag 6 september plaats om 18:30 uur plaats bij Pier K in Hoofddorp. Onder leiding van regisseur Dennis ten Vergert, muzikaal leider Lidwien Meeùs en choreograaf Neil Dolan doe je een zang, dans en spelauditie. De audities worden klassikaal afgenomen en iedereen krijgt de ruimte om zijn of haar talent te laten zien.

De musicalproductiegroep werkt het hele seizoen aan de voorstelling en presenteert op donderdag 11 en vrijdag 12 juni 2020 de eindvoorstelling in de grote zaal van Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.

Opgeven voor een auditie of meer informatie nodig? Bezoek www.pier-k.nl of neem contact op via jeugdtheaterschool@pier-k.nl. Ben je verhinderd op 6 september, maar wil je wel graag auditie doen? Meld je dan aan en vermeldt dit bij je inschrijving.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda