Audities: We Will Rock You

26 september 2018, 16:53 - Redactie
Audities: We Will Rock You

Eerder vandaag kondigde TEC Entertainment de komst van de Engelstalige versie van We Will Rock You aan als opvolger van The Addams Family en Jesus Christ Superstar. De musical zal vanaf eind 2019 in Nederland te zien zijn, de audities voor We Will Rock You beginnen volgende maand al. De volgende rollen worden gezocht.

Galileo (man/speelleeftijd ±20jr )
Een rebel die vreemde stemmen in zijn hoofd hoort die hem boodschappen door geven die hij niet begrijpt. Zet zich af tegen de Ga Ga kids en is al meerdere keren gesnapt terwijl hij muziek maakt. Is verward en heeft niet door dat hij degene is op wie de Bohemians gewacht hebben om hen de muziek terug te brengen.

Scaramouche (vrouw/speelleeftijd ±20jr)
Nog een rebel die ook in aanraking komt met de geheime politie. Ze ontmoet Galileo in het ziekenhuis, waar ze besluiten samen weg te lopen. Haar vileine humor houdt Galileo scherp en gaandeweg vallen ze voor elkaar.

Britney (man) en Ozzy (vrouw)
Twee van de Bohemians die er hun levensdoel van hebben gemaakt om de live muziek terug te vinden en die ervan overtuigd zijn dat er iemand komt die ze daar in voor zal gaan. Als ze Galileo en Scaramouche ontmoeten zijn ze in eerste instantie sceptisch maar gaandeweg merken ze dat er daadwerkelijk vreemde muziekteksten in het hoofd van Galileo komen waarover hij geen controle heeft. Als de geheime politie de Bohemians aanvalt word Brit gedood en wordt Ozzy opgepakt tezamen met alle andere Bohemians.

Aanmelden

Omdat het een geheel Engelse versie betreft wordt er gevraagd om voor de auditie enkel Engelstalige nummers in te studeren. Ook wordt er verwacht dat je in ieder geval één nummer van Queen instudeert.

Audities vinden plaats op maandag 29 en dinsdag 30 oktober. Call back: woensdag 31 oktober. De repetities zijn vanaf 14 oktober 2019, de try-outs vinden plaats van 24 november tot en met 5 december 2019 en de première zal plaats gaan vinden op 6 december 2019.

Aanmeldingen, voorzien van een Engelse CV met foto kunnen naar: vacatures@tec-entertainment.com. Aanmelden voor deze auditie, alleen als je een relevante opleiding en/of ervaring hebt.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda