Audities: VZW Weerwolf voor tournee in Vlaanderen

12 februari 2019, 11:07 - Redactie
Audities: VZW Weerwolf voor tournee in Vlaanderen

VZW Weerwolf is een jong gezelschap dat minimusicals maakt gebaseerd op kinderboeken. Recentelijk won één van de voorstellingen nog de 11e editie van Kindertheaterfestival Spekken.

VZW Weerwolf speelt momenteel zo’n 100 à 150 voorstellingen per jaar, voornamelijk in bibliotheken en scholen. Volgend seizoen komt daar een tournee bij in de culturele centra. Hiervoor en om aan de stijgende vraag te kunnen blijven voldoen wordt er gezocht naar versterking voor de casts van de voorstellingen van VZW Weerwolf:

Lotta en de Pestvogel:

  • Acteur (M): Profiel: 21-35 jaar, goede zangstem, in bezit van rijbewijs, wagen ter beschikking, ervaring met kindertheater is een pluspunt. Beschikbaarheid: in overleg.
  • Actrice (V): Profiel: 21-35 jaar, goede zangstem, in bezit van rijbewijs, wagen ter beschikking, ervaring met kindertheater is een pluspunt. Beide Lottavoorstellingen worden gespeeld door dezelfde actrice. Beschikbaarheid: in overleg.

Lotta en de Slodderkip:

  • Actrice (V). Profiel: 21-35 jaar, goede zangstem, in bezit van rijbewijs, wagen ter beschikking, ervaring met kindertheater is een pluspunt. Beide Lottavoorstellingen worden gespeeld door dezelfde actrice. Beschikbaarheid: in overleg.

De Spiekpietjes:

  • Acteur (M). Profiel: 21-35 jaar, goede zangstem, liefst in bezit van rijbewijs en wagen ter beschikking, ervaring met kindertheater is een pluspunt. Beschikbaarheid: eind oktober tot begin december 2019 (overdag)
  • Actrice (V). Profiel: 21-35 jaar, goede zangstem, liefst in bezit van rijbewijs en wagen ter beschikking, ervaring met kindertheater is een pluspunt. Beschikbaarheid: eind oktober tot begin december 2019 (overdag)

Audities vinden plaats op 18 maart in Gent in aanwezigheid van de auteurs van de boekjes en het creatief team van Weerwolf.

Stuur voor 20 februari cv, foto, ruwe schets van je beschikbaarheid volgend seizoen en korte motivatie naar info@vzwweerwolf.be met als onderwerp: auditie. Graag ook vermelden voor welke voorstelling(en) je wenst te komen. Indien je uitgenodigd wordt voor de auditie, ontvang je eind februari het voor te bereiden materiaal. Dit zal bestaan uit 1 of 2 scènes en een song uit de beoogde productie(s).

Alle posities zijn betaalde functies (loon + kilometervergoeding).

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda