Audities: Urinetown van Stichting MÉT

13 oktober 2016, 10:13 - Redactie
Audities: Urinetown van Stichting MÉT

Voor deze amateurproductie van Urinetown zoekt Stichting MÉT een Lot Kleinhart (hoofdrol). Je hebt passie voor theater en het spreekt je aan om in april 2017 met een bevlogen theatercollectief een topproductie op de planken te zetten (Schouwburg de Meerse te Hoofddorp).

Je bent energiek, hebt een goede zangstem (Sopraan) en bent een sterke actrice met een komische timing. De speelleeftijd van Lot is 18-28 jaar. Ben jij de Lot die gezocht wordt meld je dan aan voor de audities via: casting@passievoortheater.nl. Repetities vinden iedere dinsdagavond plaats en een weekenddag per maand in Hoofddorp.

Het verhaal

Urinetown vertelt het absurde verhaal van een grauw stadje waar water schaars is. Privé-toiletten zijn verboden en het boosaardige bedrijf dat de wc's uitbaat, floreert door torenhoge toegangsprijzen te vragen. Urinetown zit boordevol satirische humor en knipogen naar musicals als Les Misérables en West Side Story. Met cabareteske invloeden en flarden kleinkunst neemt deze voorstelling zowel de politiek als het genre musical op de hak. Urinetown gaat over hebzucht, corruptie, liefde en revolutie.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda