Audities: Understudy gezocht voor Suzan Seegers

1 februari 2021, 14:09 - Redactie
Audities: Understudy gezocht voor Suzan Seegers
Foto: Richard Fieten

Voor de landelijke muziektheatervoorstelling ADEM is Stichting tanktheater op zoek naar een vrouwelijke understudy voor hoofdrolspeelster Suzan Seegers. Stichting tanktheater heeft het initiatief genomen om een theatervoorstelling te maken voor zorgmedewerkers en mantelzorgers die het zwaar te verduren hebben (gehad) tijdens de coronacrisis. Het initiatief start in samenwerking met VieCuri Medisch Centrum en zal daarna uitgerold worden in heel Nederland.

Hoe kun je bijtanken als je in de zorg werkt en continue ‘aan’ staat en er voor de ander moet zijn. Suzan Seegers gaat in de theatershow ADEM al zingend, dansend, vertellend en acterend op zoek naar het antwoord. Dit alles wordt gepresenteerd in een led-decor en begeleid door een liveband. De voorstelling ontroert, maakt je aan het lachen en zet je aan het denken. Het is vooral een lang uur lekker op ADEM komen.

Gezocht wordt voor deze voorstelling een vrouwelijke understudy die Suzan kan vervangen op de momenten dat zij niet in de gelegenheid is om te spelen. De première vindt plaats op 18 mei 2021, uiteraard mits de coronaregels dit toelaten. Vervolgens wordt de voorstelling drie keer per dag gespeeld in theaters door Nederland. De regie van de voorstelling is in handen van Jeroen Marcelissen.

Beschik je over een goede zangstem, voldoende acteertalent en ben je flexibel van mei 2021 tot en met februari 2022? Meld je dan nu aan voor de auditie. De audities vinden plaats op zaterdag 13 februari in Theater de Garage in Venlo, natuurlijk met inachtneming van de dan geldende RIVM-maatregelen.

Meld je aan voor de auditie door een mail te sturen naar jelle@tanktheater.nl en stuur het volgende mee:

  • Cv en motivatie (de theatervoorstelling is gebaseerd op de 5 stappen van Tanken®, wat spreekt je daarin aan?);
  • Portretfoto en foto ten voeten uit;
  • Kort introductiefilmpje van jezelf (horizontaal opgenomen).
Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda