Audities: Tweede seizoen van Phoenix Vocals

21 juli 2022, 18:41 - Redactie
Audities: Tweede seizoen van Phoenix Vocals

Phoenix Vocals is de zanggroep van muzikaal leider en arrangeur Richard FitzHugh. De groep staat voor samenwerking, kwaliteit en performance op hoog niveau. Het motto is: steengoed, creatief, gezellig én uitdagend. Op eigenzinnige wijze zet Phoenix Vocals theatrale nummers neer in een eindvoorstelling.

Samen wordt er iedere dinsdagavond gewerkt in de repetitieruimte bij Lijm&Cultuur in Delft, met veel energie en passie aan de mooiste musicalsongs, popnummers en klassieke muziek. Dat wordt gedaan met nieuwe arrangementen en verrassende bewerkingen van zowel tophits als minder bekende nummers. Alle arrangementen zijn speciaal geschreven voor de zangers uit de groep, zodat iedereen altijd op de top van zijn of haar kunnen kan performen.

De ontwikkeling van de groep als geheel is heel belangrijk, maar ook die van de zangers individueel. Daarom verzorgen per jaar vier professionals een uitgebreide workshop waarin je o.a. nieuwe technieken leert. Omdat de focus ligt op theatermuziek, worden de nummers en optredens verpakt in een eindvoorstelling met professionele regie, ontwerp en techniek.

Een theatrale zanggroep dus die onder leiding van Richard FitzHugh het hoogst haalbare op amateurniveau wil bereiken. Gezocht voor het tweede seizoen dat in september start worden, ambitieuze zangers en zangeressen die de lat hoog willen leggen om met elkaar de magie van ensemblezang en -performance op het toneel te creëren. Aanmelden kan op phoenixvocals.nl/auditieaanmelden.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Datum: 24-02-2024
Tijd: 13:00 uur
Volledige agenda