Audities: TOP-Almere zoekt mannen en vrouwen voor ‘Weet u nog wel…de Revue?’

16 juni 2017, 13:41 - Redactie
Audities: TOP-Almere zoekt mannen en vrouwen voor ‘Weet u nog wel…de Revue?’

TOP-Almere zoekt zang-,acteer- en dans talenten voor haar nieuwe project: Weet u nog wel...de Revue?. De audities vinden plaats op 27 en 29 juni.

TOP staat voor Theater Ontwikkeling en Performance. De stichting geeft amateurs de gelegenheid zich te ontwikkelen op het gebied van muziektheater met professionele ondersteuning, verder organiseert de stichting voorstellingen, producties, masterclasses en workshops. TOP-Almere is het afgelopen jaar bekend van de musicals ‘Broadway aan ’t Weerwater’, ‘Ja Zuster Nee Zuster en My Fair Lady.

De voorstelling is een muzikale terugblik naar de jaren '50, '60 en '70 van de vorige eeuw. Deze wordt omlijst door een live combo en zal bestaan uit liedjes, sketches en dansen uit deze tijd en wordt als een kleine revue gepresenteerd. ‘Weet u nog wel…de Revue?’ zal gespeeld gaan worden in diverse woon-zorgcentra in Almere en Omgeving.

Gezocht worden mannen en vrouwen die goed kunnen zingen en/of acteren en/of dansen. Vanaf +/- 15 jaar ben je van harte welkom om te komen auditeren. Naast kwaliteiten is motivatie, inleving, persoonlijkheid en competentie belangrijk.

Aanmelden voor de audities kan door voor 23 juni een C.V. en email te sturen naar secretaris@topalmere.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda