Audities: Through the Looking Glass van Muziektheater Apeldoorn

24 april 2018, 12:27 - Redactie
Audities: Through the Looking Glass van Muziektheater Apeldoorn

Heb je zin om mee te doen in de nieuwe productie Through the Looking Glass meld je dan aan bij Muziektheater Apeldoorn. Na Alice in Wonderland heeft Lewis Caroll, de schrijver van het boek, een vervolg gemaakt. En het kon dan ook niet uitblijven dat daar weer een leuke musical uit voort is gekomen. Een nieuw avontuur waar weer van alles in gebeurt. De meest vreemde figuren komen voorbij. Met mooie muziek, veel humor en een kleurrijk plaatje een lust voor het oog om te zien.

Een Engelse Productie van ITM Shows uit Londen, die in Nederland voor het eerst opgevoerd zal worden in Theater Orpheus in Apeldoorn op 27, 28 en 29 september 2019. Een Europese premiere die wellicht in nog meer steden te zien zal zijn. Voor de auditie kun je je aanmelden via de site van het Muziektheater. Vervolgens ontvang je de informatie en het nummer wat tijdens de auditie gepresenteerd moet worden.

Natuurlijk kun je ook gewoon meedoen in het ensemble. Zowel mannen, vrouwen als kinderen zijn van harte welkom. Kom vrijblijvend een kijkje nemen op donderdagavond in Cultureel Centrum Orca, Germanenlaan 360 in Apeldoorn. Vanaf 19.30 uur wordt daar gerepeteerd tot 22.00 uur.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda