Audities: Thoroughly Modern Millie van Musicalgroep Utrecht

5 april 2017, 16:08 - Redactie
Audities: Thoroughly Modern Millie van Musicalgroep Utrecht

Voor de productie Thoroughly Modern Millie is Musicalgroep Utrecht op zoek naar nieuwe spelers. In de jaren 20 gaat het dorpsmeisje Millie Dillmount naar New York om er werk te vinden als stenografe voor een rijke zakenman en met hem te trouwen. Haar naïeve vriendin Dorothy Brown wordt ontvoerd uit het hotel, waar ze verblijven.

Onder leiding van een creatief team, bestaande uit Hubert ter Meulen en Charlotte Hulsbergen, zal Musicalgroep Utrecht vanaf eind augustus elke woensdagavond repeteren om deze swingende en humoristische musical op de planken te brengen. Via musicalgroeputrecht.nl/audities/ kun je je opgeven voor de auditie van Thoroughly Modern Millie. De sluitingstermijn is 10 april.

De repetities voor Thoroughly Modern Millie vinden plaats op elke woensdagavond vanaf 6 september, met uitzondering van vakanties. Er zullen twee kennismakingsrepetities georganiseerd worden eind mei / begin juni.

Van alle deelnemers wordt verwacht dat ze aanwezig zijn tijdens de drie repetitieweekenden. Check dus vooraf alvast of je hierbij aanwezig kan zijn. Het gaat om 18 en 19 november 2017, 17 en 18 maart 2018 en 26 en 27 mei 2018. De uitvoeringen zijn op 7, 8, 9 en 10 juni 2018.

Omdat in het verleden het enthousiasme voor de audities zo groot was, vraagt het gezelschap aan iedereen om een korte opname mee te sturen, op basis daarvan zal een voorselectie worden gemaakt. Dit hoeft geen heel nummer te zijn, maar mag een kort stukje zang zijn zodat de basiskwaliteit van je stem ingeschat kan worden.

Je hoort rond 14 april of je wordt uitgenodigd voor de auditie, en dan ontvang je ook het materiaal waarmee je je kunt voorbereiden. De minimale leeftijd voor deelname is in principe 18 jaar, voor deelname aan de productie wordt contributie gevraagd.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda