Audities: Theatershow Loulou & Lou en de swingende Sinterklaasband

27 mei 2023, 15:19 - Redactie
Audities: Theatershow Loulou & Lou en de swingende Sinterklaasband

Sinterklaas is weer in het land! En wat een swingend bezoek wordt het dit jaar. We gaan samen dansen, zingen en gieren van het lachen met de leukste Sinterklaasmuziek. Samen met Loulou & Lou, hun muzikale vriendjes en de enige echte Sinterklaasband. Zo leren we kennis maken met alle stijlen muziek, van jazz tot klassiek, in een heerlijk feestelijk decemberjasje.

Zo klinkt de aankondiging van de show van Loulou en Lou, die op 2 en 3 december in de grote zaal van het Parktheater in Eindhoven gaat spelen. Een muzikale theatervoorstelling met zangers/acteurs en een professionele band. Muziek is de rode draad in de voorstelling. Er wordt gezongen, gelachen en een avontuur beleefd waar de kinderen interactief bij betrokken worden. Loulou en Lou zijn de twee karakters die het verhaal vertellen, de liedjes zingen en de interactie met de kinderen opzoeken.

Loulou is de ene helft van het dynamische duo Loulou & Lou. Loulou is het grote nichtje van Lou, rond de 6 jaar oud. Samen beleven ze een hoop avonturen. Loulou is een stoere durfal en gaat vrolijk en slim door het leven, een beetje a la Pippi Langkous.

Lou is de andere helft van het dynamische duo. Hij is het jongere neefje van Loulou, rond de 3-4 jaar oud. Hij is lief, enthousiast, nieuwsgierig en iets voorzichtiger dan Loulou. Een beetje een dromer, met een flinke portie fantasie.

Voor deze twee rollen zoekt het productiehuis mensen die deze karakters voor het eerst helemaal tot leven kunnen brengen. Met een professionele achtergrond, vrolijk, muzikaal, die goed kunnen zingen en acteren, feeling met kinderen hebben, het leuk vinden om interactie op te zoeken met jonge kids en de voorstelling durven te dragen. Ben jij geïnteresseerd in deze betaalde functie? Neem dan snel contact op.

Over Loulou en Lou

Loulou en Lou is een productiehuis gespecialiseerd in kindermuziek, -verhalen en -theater. Gebouwd op de pijlers: educatie, diversiteit en kwaliteit. Daarom werken ze altijd met echte muzikanten in alle genres, in hun eigen high end muziekstudio. De missie is om alle kinderharten te veroveren met de liefde voor muziek. Met meer dan 300 miljoen streams van liedjes en verhalen op spotify wereldwijd. Maar nu ook met de aankomende Loulou & Lou en de swingende Sinterklaasband show, en een pilotproject voor een nieuw te ontwikkelen theatertourproductie.

De planning

  • Vanaf oktober: repetities
  • 13 november: montagedag
  • 2 en 3 december: theatershows

Wil je graag auditie doen? De audities vinden plaats op dinsdag 27 juni te Utrecht. E-mail je CV, foto en een link met een (live) registratie waarin we een indruk krijgen van je zangstem en acteerwerk naar sophie@loulou-lou.com, dan wordt er snel contact met je opgenomen. Meer info over de auditiedag volgt bij uitnodiging.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda