Audities: Theaterplan houdt audities voor PIPPIN

27 maart 2016, 13:02 - Redactie
Audities: Theaterplan houdt audities voor PIPPIN

Theaterplan en het Parktheater van Eindhoven zijn voor de voorstelling PIPPIN op zoek naar spelers, dansers en zangers vanaf 15 jaar. De musical van Stephen Swartz (o.m. Wicked) en regisseur/choreograaf Bob Fosse is een van de langstlopende shows op Broadway en maakt op dit moment een Europese tour waarbij ze theater Carré aandoen. Liedjes uit deze Tony-award winnende show werden onder meer gecoverd door Michael Jackson en The Supremes.

Het artistieke team van Theaterplan weet al jaren hét theatertalent uit de regio te vinden en maakt samen met hen eigenzinnige voorstellingen van bekende titels. Ditmaal laten ze hun creativiteit los op ‘Pippin’. Een verhaal over de (fictieve) puberzoon van Karel de Grote die in zijn zoektocht naar liefde en het leven in theatrale, muzikale en fantasierijke situaties belandt. Eerdere musicals van Theaterplan, zoals ‘Carmen’ en ‘Footloose’ werden door het publiek goed ontvangen. De voorstelling ‘Fame’ trok in januari van dit jaar meer dan 4000 toeschouwers naar Eindhoven.

Audities

Jongeren tussen de 15 en 21 jaar kunnen zich aanmelden voor de audities. Ervaring of les is geen vereiste, ambitie en inzet des te meer. Men kan zich opgeven voor de audities spel, zang of dans. De audities vinden eind mei plaats in het Parktheater van Eindhoven. Aanmelden kan door het aanmeldformulier van theaterplan.nl ingevuld te versturen naar auditie@theaterplan.nl.

In de afgelopen 25 jaar zijn ruim 200 professionals begonnen bij Theaterplan, met onder andere namen als Freek Bartels, Cindy Bell, Yvon Jaspers en Henry van Loon.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda