Audities: Theatergroep SubSub zoekt aanstormend talent

28 juni 2019, 14:12 - Redactie
Audities: Theatergroep SubSub zoekt aanstormend talent

Theatergroep SubSub zoekt aanstormend talent voor de auditiedag op 26 september. Ben jij iemand tussen de 15 en 25 jaar? Schrijf je dan nu in.

Wanneer je auditie doet voor Theatergroep SubSub kun je een rol in de nieuwe voorstelling Lucifer krijgen of kun je worden ingedeeld in onze trainingsgroep SubSubXtra. Er is helaas maar beperkt ruimte, dus auditie doen betekent niet dat je met zekerheid een plekje hebt bij Theatergroep SubSub in het seizoen 2019/2020.

Lucifer, de nieuwe voorstelling van Theatergroep SubSub, gaat in april 2020 in première in Almere, de voorstelling wordt 15-20 keer gespeeld. De repetities beginnen in oktober 2019 op de donderdagavond. Vanaf januari wordt er ook af en toe in het weekend gerepeteerd.

De trainingsgroep SubSubXtra wordt in het najaar van 2019 aangeboden. In deze trainingsgroep volg je 10 spellessen en leer je technieken om je spel te verbeteren, daarnaast ga ja op bezoek bij andere theatergezelschappen. Het trainingsprogramma sluit af met een voorstelling. De trainingen vinden grotendeels plaats op de dinsdagavond vanaf november.

In de tweede week van september hoor je via de mail of je bent uitgenodigd om auditie te komen doen. Je ontvangt dan ook gelijk meer informatie over de tijden, de locatie en wat je moet voorbereiden.

Vul de vragen op de pagina zo volledig mogelijk in. Nadat je het inschrijfformulier hebt ingestuurd, ontvang je een ontvangstbevestiging. Inschrijven kan via: www.subsub.nl/inschrijfformulier. Indien je wordt aangenomen, kan je alvast rekening houden met het volgende: Deelname bedraagt tussen de €200,-

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda