Audities: Theatergroep SPOT zoekt mannen voor RENT

5 februari 2020, 13:46 - Redactie
Audities: Theatergroep SPOT zoekt mannen voor RENT

Voor haar nieuwe productie RENT zoekt Theatergroep SPOT nog enkele mannen. Ben jij Mark, Roger, Benny, Angel of Collins?

Theatergroep SPOT is een van de leukste theaterverenigingen uit de regio Den Haag. Met een betrokken groep wordt er ieder jaar een prachtige productie gemaakt. Dit jaar is er gekozen voor de RENT, over liefde, armoede en jezelf zijn in een tijd waarin dat niet vanzelfsprekend is. Met een professioneel artistiek team, een vaste groep hardwerkende vrijwilligers en een live band starten de repetities medio februari op de vrijdagavond in Rijswijk. De voorstellingen worden gespeeld in het laatste weekend van juni in het centrum van Den Haag. Voor deelname aan de productie geldt een spelerscontributie.

Voor RENT zoekt SPOT specifiek nog naar enkele mannen vanaf de leeftijd van 18 jaar. Ben jij op zoek naar een fijne groep om je theaterhobby uit te oefenen? Of heb je al een hoop ervaring en wil je dit voortzetten onder begeleiding van een professioneel artistiek team? Meld je dan snel aan. De audities vinden plaats in het weekend van 8-9 februari - of in overleg op een nader moment op korte termijn.

Voor aanmelding of meer informatie kun je mailen naar info@theatergroepspot.nl of audities@theatergroepspot.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda